Studioul din spatele „IT” lucreaza la ecranizarea romanului „The Long Walk”

 Studioul din spatele „IT” lucreaza la ecranizarea romanului „The Long Walk”

Dupa ce au facut tandari recorduri dupa recorduri la box office cu senzatia numita IT, studioul New Line continua pe drumul catre succes prin adaptarea unui alt roman de-al lui Stephen King care a tot fost amanat vreme de mai multe decenii. De aceasta data, cei de la New Line vor adapta romanul pe care King l-a publicat sub pseudonimul de Richard Bachman, horrorul distopic „The Long Walk”.

Evenimentele imaginate de King se desfasoara intr-un viitor nu foarte indepartat atunci cand America a devenit un stat politienesc, iar un grup de o suta de baieti adolescenti se ofera voluntari sa participe la o infruntare anuala unde un castigator va primi ca premiu orice isi doreste pentru tot restul vietii sale, iar ceilalti 99 de concurenti vor primi… moartea! Regulile acestei intreceri sunt foarte simple; nu trebuie sa te opresti si trebuie sa mentii un ritm de alergare de peste 6 kilometri pe ora. Cei care scad ritmul sunt avertizati, iar dupa trei avertismente sunt eliminati – la propriu.

Semnat cu pseudonimul sub care a publicat unele dintre cele mai intunecate si neobisnuite romane care au inspirat nenumarate filme horror, The Long Walk este o alta piesa perfecta pentru ecranizare. Cel care se va ocupa de realizarea acestui film urmeaza a fi James Vanderbilt, cel care a mai contribuit la filme precum Zodiac, White House Down sau Truth. Cel care detinea in mod obisnuit drepturile pentru lucrarile lui King si care a adaptat in trecut The Mist, The Green Mile sau The Shawshank Redemption, a incercat sa aduca pe marele ecran si aceasta poveste vreme de multi ani.

Vanderbilt si-a dorit la randul sau de mult timp sa realizeze acest film, ba chiar facand un scenariu si fara sa detina drepturile de publicare, iar cand s-a ivit oportunitatea el s-a miscat rapid si a pus proiectul in miscare pentru New Line. Lucrarile lui King s-au dovedit o sursa foarte valoroasa pentru cinematografie si televiziuni, iar acum este un moment foarte prielnic pentru acest gen tinand cont de marele boom de care a avut parte IT care a reusit sa adune 700 de milioane de dolari de la box office-ul mondial. IT, dar si alte filme inspirate din romanele lui King, se poate urmari pe site-ul filmeonline.live, un site de calitate unde colectia de filme este una foarte generoasa.Leave a Reply

Submit Comment

filme filme online filme porno
© filmeonline2013.com. All rights reserved.